BLOG KU BERWAJAH BARU ....

ASSALAMMUALAIKUM  DAN SELAMAT PETANG 
 buat rakan-rakan blogerr sekalian...

walaweyyyy dah lama rasanya cik hana ladyy tak update blog... sebenarnye bukan malas atau dah buang blog nie..tp ia disebabkan oleh cik hana lady baru habis sibuk bertungkuslumus untuk menghabiskan perjuangan bagi final sem cik hana ladyy di INSTITUT PERGURUAN kAMPUS PERLIS...

Sekarang saya adalah penganggur...ya penganggur terhormat...dok umah as a 'bibik terhormat' hihihihi...
bile dah bosan dengan aktiviti sebagai bibik terhormat , tibe2 teringat dekat blog yg telah ku tinggalkan sendirian...dengan semangat n perasaan yg teruja untuk menjadikan blog cik hana ladyy berwajah baru maka....tadaaaaaaaaaa.....


aktiviti edit mengedit maka jadi lah seperti yg diatas..hihihi...
tengok blog orang lain cntik2..comey2 ...dapat kat blog cik hana ladyy alamaaakkk hancussss..hihihi
Cik hana ladyy mohon tunjuk ajar dari tuan punyer blog yang cntik2 n comey seperti blog meraka dibawah,,,:




bile lah anginbulanbintang.blogspot.com nak jadi cantik cam blog mereka.... hihihihi





5 comments:

al_hakim said...

hoho.untunglah dah habis belajar. tunggu posting je

hamster_ciut said...

hihihi untung xuntung sangat lh akim...skrg jd penganggur terhormat..hihihi

SCG Owner AnirahAzuri said...

Cantik blog.. :)

hamster_ciut said...

hihih msih byk yg perlu ditambah tok jdikan bloq nie lagi ayu...mohon tunjuk ajar..hihihi

hamster_ciut said...

hihih msih byk yg perlu ditambah tok jdikan bloq nie lagi ayu...mohon tunjuk ajar..hihihi